Nože z damaškové oceli v kuchyni? Ano, je to skvělá volba.Damascénskáocel má jednak vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné aunikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusus vynikajícími řeznými vlastnostmi.Sada tří vysoce kvalitních nožů G21 Gourmet Damascus z damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Zběžného vaření vytvoří zábavu, kterou ocení každý správný kuchař inenasytný strávník.Za kvalitu ručíme 4 roky Čepele nožů G21 Gourmet Damascus jsou vyrobeny z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli VG-10, která je velice odolná, má vysokoustabilitu a neuvěřitelně dlouhou životnost ostří. Vrstvenádamascénská ocel se používala i k výrobě zbraní nebo mečů pro svouvysokou tvrdost a stálost.Damašková ocel je složena ze dvou či vícerůzných ocelí, které jsou spojeny v jeden celek. Výsledkem je materiálodolný proti opotřebení a zároveň proti přelomení. Díky použitémumateriálu jsou čepele nožů G21 Gourmet Damascus ostré, odolné, pevné apři správné péči vám budou sloužit i desítky let. Kuchyňské nože G21 s čepelí z damaškové oceli jsou vyráběnytechnologiípráškové metalurgie, kdy se na základní kov (v tomto případě ocelVG-10) nanáší vrstvy, které jsou postupně spékány dohromady. Různésložení těchto vrstev způsobuje jejich odlišné zabarvení. Rukojeti jsou vyrobeny z extra pevného a odolného laminátovéhomateriálu, nazývaného Micarta. Micartu tvoří plátno neboskelná tkanina s termosetickou pryskyřicí. Výsledkem jsou pevné,houževnaté rukojeti, které nepodléhají zkáze času. Hladké, rovné, či ... |